Cinema
Cultura 12/04/2013

També a la cartellera

Play
1 min
També a la  cartellera

'NO SÓC UNA ESTRELLA DEL ROCK'

DIR: BOBBI JO HART

La directora segueix durant vuit anys una jove i prodigiosa pianista, Marika Bournaki, des que té 12 anys fins als 20, des de l'entusiasme inicial fins als dubtes sobre els sacrificis que comporta la carrera artística. Una reflexió honesta sobre la complexitat de dedicar-se a la música des de la infantesa. Estrenada a l'últim Festival In-Edit.

'ALACRÁN ENAMORADO'

DIR: SANTIAGO A. ZANNOU

El director d' El truco del manco adapta la novel·la homònima de Carlos Bardem, una història sobre un jove ultra del futbol, violent i descontrolat, que capgira la seva vida quan comença a entrenar-se en un gimnàs de boxa. Zannou reclama el tron del cinema social de Fernando León.

'OCTOBER BABY'

DIR: JOHN ERWIN, ANDREW ERWIN

Drama sobre una jove universitària que descobreix que la seva mare biològica la va donar en adopció després de tenir-la en un avortament fallit. Film de tesi antiavortista que llisca perillosament cap al pamflet.

Cartellera alternativa

'WILLOW' + 'EL CHIP PRODIGIOSO'

PALAU DE CONGRESSOS DE CATALUNYA

El millor cinema fantàstic dels 80 torna a la gran pantalla gràcies al cicle Phenomena: la faula heroica Willow, basada en una història de George Lucas, i la comèdia fantàstica produïda per Spielberg El chip prodigioso.

Av. Diagonal, 661-671 (Barcelona)

12 d'abril 20 h.

'LA DEMORA'

CAIXAFORUM

La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida arriba a la 19a edició. La demora , del mexicà Rodrigo Pla, és un dels films més interessants del programa, un drama sobre la tragèdia íntima d'una dona fràgil incapaç de fer-se càrrec d'un pare amb Alzheimer.

Av. Blondel, 3 (Lleida)

15 d'abril. 22 h.

stats