CARA A CARA
Cultura 26/04/2013

Dani Mateo entrevista Sandra Sabatés

Les carreres de Dani Mateo i Sandra Sabatés, impagables col·laboradors del Gran Wyoming a 'El intermedio', de La Sexta, han seguit camins paral·lels

2 min
Sandra Sabatés Dani Mateo Entrevista

D.M. |Comunicació audiovisual. Això és el que s'estudia quan vols sortir a la tele però no saps com ni per què, no? (Els que no teníem nota fèiem periodisme.)

S. S. | Tot al contrari... Això és el que vaig estudiar per ser a la tele però, justament, darrere de les càmeres. La meva intenció era ser realitzadora. I al final, ja ho veus!

¿Passar dels esports a El intermedio

Sempre he anat alternant la informació esportiva amb la política o, si ho prefereixes, més general... Al final, tot es resumeix en el mateix: comunicar, explicar el que està passant, que és del que es tracta. El que canvien són els temes.

Escull el teu millor/pitjor moment presentant informatius i fent ElEl intermedio

Un dels moments que més he rigut en el directe, i aquest l'hem compartit tu i jo, va ser fa poc, quan al Wyoming se li va disparar un dels tirants... Com intentava dissimular, mare meva! Entre els pitjors, l'atac de tos que vaig patir en directe. El millor, als esports: les sis Copes del Barça... El pitjor: la pèrdua d'en Dani Montesinos.

Del 0 al 10, ¿com et canvia la vida tenir un fill?

Un 10. Et canvia tot. Però el canvi també és de 10. Amb un fill, tot val la pena i cada dia més.

¿Li recomanaries treballar del mateix que nosaltres?

Ser periodista és una professió que realment t'ha d'agradar perquè al final acabes estant pendent del que passa gairebé les 24 hores del dia. Dit d'una altra manera: n'has d'estar convençut. Això sí, jo estaria encantada que fos periodista, l'hi animaria des d'ara mateix.

Granollers és...

Tornar a casa... La família, els amics de tota la vida... Una part molt important de mi...

Pel·lícula, disc i llibre per al dia de la fi del món (que crec que serà el cap de setmana que ve o si no l'altre).

Pel·lícula, segur que estàs d'acord amb mi: El padrí . Però en són tres i potser la fi del món ens enganxa a mitges, així que et diré Un dels nostres , que també és cine negre. Per llegir, Assaig sobre la ceguesa, de Saramago, i per escoltar, Space Oddity ,deDavid Bowie.

Catalans a Madrid. ¿A tu també t'han tractat bé?

Bé, no... millor. Des del primer moment. Vaig arribar a Madrid amb un parell de maletes, i sis anys després ja tinc aquí gairebé mitja vida. Família, molts amics, grans companys... Com diria el meu avi: " Estupendu, tu ".

stats