Rebobinem
Cultura 07/06/2013

Com atrapar un músic?

Encara és sexi un tipus amb una guitarra? Que l'hi preguntin a Matt Bellamy, de Muse (avui en concert a Barcelona), casat amb l'actriu Kate Hudson.

Olga àbalos
1 min

MARIANNE FAITHFUL

Va trencar amb el seu marit per anar-se'n amb Mick Jagger. Aquella volàtil relació va deixar empremta en els Rolling Stones. Diuen que temes com Wild horses (1971) parlen d'ella.

GWYNETH PALTROW

Aquesta actriu i Chris Martin (Coldplay) són una parella d'èxit. Mentre ella fa sèries gastronòmiques i trepitja catifes vermelles, el seu marit omple estadis i plagia cançons.

SHARON OSBOURNE

Amb 27 anys es va convertir en la mànager d'Ozzy Osbourne (Black Sabbath). Fa 30 anys que estan casats. Ni les addiccions del cantant ni el reality show d'èxit The Osbournes els ha separat.

PAMELA ANDERSON

Els seus dots de socorrista van convèncer el bateria de Mötley Crüe, Tommy Lee. Tots dos van crear un convuls matrimoni de paper cuixé amb baralles, retrobaments i vídeos eròtics.

TRUDY STYLER

És discreta i controla les aparicions públiques. Té feina a casa: fa 20 anys que està casada amb Sting, que, a més de músic, és un expert practicant de sexe tàntric. Resistència contrastada.

stats