Rebobinem
Cultura 05/04/2013

Es busca cabina telefònica

Formen part del nostre imaginari col·lectiu, però la implantació del mòbil en la nostra societat ha fet que estiguin en perill d'extinció

Olga àbalos
1 min

'SUPERMAN'

Un clàssic dels 80: un ciutadà en perill, Clark Kent ho veu, busca una cabina, hi entra i en un no res en surt volant! Avui en dia tindria problemes per trobar on posar-se els leggins blaus.

'DR. WHO'

En la mítica sèrie de ciència-ficció la Tardis és la nau que permet als personatges viatjar a través del temps i l'espai de manera discreta. Per fora és com una cabina de la policia britànica.

'ÚLTIMA TRUCADA'

El film que hauria volgut fer Hitchcock. Stu Shepard (Colin Farrell) truca a la seva amant des d'una cabina de Nova York i hi acaba atrapat. Un franctirador l'amenaça: si penja, dispararà.

'LA CABINA'

En aquest exercici de surrealisme ibèric del 1972, un angoixat José Luis López Vázquez és l'esquer d'una trampa urbana en forma de caixa de vidre de la qual ja no podrà sortir mai més.

'HARRY EL BRUT'

En la primera part de la saga, el policia més bèstia de San Francisco corre de telèfon públic en telèfon rebent instruccions d'un assassí en sèrie per salvar una noia. Sabeu com acaba.

stats