Cultura 11/01/2013

Descarrega’t gratis els dos primers ‘Play’ i descobreix el nou suplement de l’ARA

Oferim els dos primers números en obert, només aquest cap de setmana

Ara Play
2 min
Portades dels dos primers números del suplement de l'ARA 'Play'

BarcelonaEl 'Play' de l'11 de gener, en PDF

El 'Play' del 4 de gener, en PDF

Des d'avui fins diumenge podeu descarregar-vos gratuïtament el 'Play', el nou suplement dels divendres de l'ARA, que ofereix la millor selecció de propostes d'oci i cultura per a tot Catalunya. Els números disponibles són el primer, amb portada de Paula Bonet, i el segon, que apareix aquest divendres dia 11 amb una entrevista al cantautor francès Dominique A i amb un espai destacat al film 'Amor', de Michael Haneke, una cinta colpidora que acaba de rebre cinc nominacions als Oscar, inclosa la de millor pel·lícula.

De Lluís Homar a l'audiovisual 'online'

En aquest darrer número també parlem amb Lluís Homar sobre el seu nou muntatge, 'Adreça desconeguda', que compta també amb Eduard Fernández i que s'estrena aquest dimecres a La Villarroel; anem a Perpinyà per gaudir de la millor arquitectura i el millor disseny dels anys 60 i 70, i us recomanem una escapada singular, dormir sota els estels dins d'una bombolla translúcida. També us fem recomanacions gastronòmiques i parlem del nou audiovisual que ve d'internet, a banda d'oferir-vos les crítiques de les estrenes cinematogràfiques de la setmana i l'original cara a cara entre el músic valencià Miquel Àngel Landete (Senior i El Cor Brutal) i el mallorquí Pep Toni Ferrer (Oliva Trencada), que s'entrevisten mútuament.

Paula Bonet dibuixa set joves creadors

També podeu baixar el primer número del suplement, una edició especial amb entrevistes a set creadors pels quals apostem aquest 2013: el músic Jaume Pla (de Mazoni), el dramaturg Jordi Casanovas, la cineasta Mar Coll, el director de televisió Marc Crehuet, l'artista Núria Güell i la il·lustradora Paula Bonet, que els va dibuixar a tots, ella inclosa, a la portada. Tot això, entre molts altres continguts, com l'anàlisi del darrer film de Paul Thomas Anderson, 'The Master', i l'entrevista creuada entre el cineasta Isaki Lacuesta i el cantautor Albert Pla.

stats