Cultura 14/03/2013

La subversió de les estrelles Disney, al 'Play' d’aquest divendres

'Spring breakers', Delafé y las Flores Azules, escapades 'low cost' per Setmana Santa, Guillem Clua vs. Marta Buchaca i molt més al suplement de lleure i cultura de l'ARA

Play
1 min

Harmony Korine, l''enfant terrible' del cinema independent dels 90, sumeix les estrelles adolescents de la factoria Disney en una espiral de drogues, sexe i violència a 'Spring breakers', una pel·lícula magistral i subversiva que ocupa la portada del 'Play' d'aquest divendres. A més, a la secció de cinema inclourem les crítiques de les estrenes més rellevants del cap de setmana.

També entrevistem Oscar D'Aniello i Helena Miquel, per parlar del nou disc de Delafé y las Flores Azules; us presentem 'Bona gent', dirigida per Daniel Veronese al Teatre Goya (amb Mercè Arànega i Àlex Casanovas); anem al MNAC a meravellar-nos amb les fotografies d'Ortiz Echagüe, i us proposem les millors escapades 'low cost' de cara a Setmana Santa. A més a més, repassem les sèries televisives que vindran dels Estats Units aquesta primavera i publiquem una entrevista creuada entre Marta Buchaca i Guillem Clua, dos dels grans exponents de la nova dramatúrgia catalana.

stats