Cultura 30/05/2013

Els grans cafres de la comèdia americana, al PLAY d’aquest divendres

SónarKids, Oliva Trencada, Festival Shakespeare, REC.07, ‘off’ Formentera, Sílvia Munt vs. Ramon Madaula... Tot això i molt més al suplement d’oci i cultura del diari ARA

Play
1 min
PLAY 31/5/2013

Aprofitant l’arribada a les sales de ‘R3sacón’, al PLAY d’aquest divendres repassem els grans tocats de l’ala de la comèdia nord-americana. També us parlem del Sónar Kids, que es celebra aquest cap de setmana al Port de la Selva, i entrevistem Pep Toni Ferrer arran del nou disc d’Oliva Trencada, un treball en què col·laboren Tomeu Penya i Joe Crepúsculo.

A més a més, desgranem la programació del Festival Shakespeare, us convidem a fires de joves dissenyadors de moda com el REC.07, us expliquem secrets de l’illa de Formentera i us parlem de la mini-sèrie ‘Top of the lake’, de Jane Campion, directora de ‘El piano’.

Tot això sense comptar les crítiques cinematogràfiques de la setmana, la cartellera de teatre, les agendes musicals i d’art i el clàssic Cara a cara, que aquesta vegada enfronta Sílvia Munt i Ramon Madaula. No us el podeu perdre!

stats