Cultura 13/06/2013

Mercats de segona mà, al 'Play' d’aquest divendres

Danny Boyle, La Perla 29, rutes en trens singulars, l'(a)phònica de Banyoles i molt més, al suplement d'oci i cultura de l'ARA

Play
1 min

P { margin-bottom: 0.21cm; } Aprofitant que el diumenge 16 se celebra el Lost & Found a la plaça del Mar de la Barceloneta, al 'Play' d’aquest divendres buscarem gangues en alguns dels millors mercats de puces. Segur que en teniu algun a prop de casa!

A la secció de cinema entrevistem Danny Boyle, que torna a estar d’actualitat amb un nou film, ‘Trance’, i a la secció d’escenes parlem amb Oriol Broggi per repassar la trajectòria de La Perla 29, amb 35 espectacles en 10 anys.

Un seguit d’excursions amb trens antics o singulars, el festival de veu (a)phònica de Banyoles i algunes reflexions sobre la privacitat a la xarxa arran del '30 Minuts' 'Penjats@internet' són altres dels temes que trobareu al 'Play' d’aquest divendres, així com les crítiques de les estrenes cinematogràfiques de la setmana, la cartellera de teatre i la secció ‘Cara a cara’, que aquesta setmana enfronta les germanes Laia i Noemí Costa, conegudes pels seus papers a ‘Polseres vermelles’ i ‘La Riera’.

stats