Cultura 18/07/2013

Els esbojarrats Kakkmaddafakka, a la portada del 'Play'

El nou film de terror de James Wan, la Fira del Circ de la Bisbal, museus a la fresca, turisme 'slow' a Navarra, Aaron Sorkin, Pep Ferrer vs. Ricard Borràs i molt més, al suplement d'oci i cultura de l'ARA

Play
1 min

Kakkmadafakka, la nova sensació de l''indie' noruec, presentaran el seu explosiu directe aquest cap de setmana al Bona Nit Barcelona al costat dels Kings of Convenience. Els entrevistem perquè ens expliquin per què la fama dels seus concerts s'estén com la pólvora.

A la secció de cinema us expliquem els detalls d''Expediente Warren: The Conjuring', el nou film de terror de James Wan, i a Escenes parlem amb els organitzadors de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà, un certamen que s'ha mantingut durant 18 anys gràcies a la col·laboració dels veïns.

A la secció d'art us posem al dia de les activitats que alguns museus proposen per a les nits d'estiu. A Fugides us convidem a gaudir del turisme tranquil a Navarra, i a Pantalles comentem la segona temporada de 'The newsroom' la ficció de periodisme televisiu del guionista estrella Aaron Sorkin.

A més a més, al 'Play' hi trobareu les seccions habituals de crítica cinematogràfica, la cartellera de teatre, l'Aravadejocs i el 'cara a cara' entre els actors Ricard Borràs i Pep Ferrer, que ara protagonitzen 'La banqueta'.

stats