Cultura 11/04/2013

Més enllà del sushi, al 'Play' de divendres

Maïa Vidal, Blues & Ritmes, Món Llibre, Kiko Veneno vs. Refree i molt més, al suplement d'oci i cultura de l'ARA

Play
1 min

Qui més qui menys coneix el sushi i el sashimi, però i l''okonomiyaki', el 'sumiyaki' o el 'melonpan'? Al 'Play' d'aquest divendres us proposem una immersió a la gastronomia japonesa que va molt més enllà del peix cru i us oferim algunes adreces indispensables.

Pel que fa al cinema, us expliquem tots els detalls de la darrera pel·lícula protagonitzada per Tom Cruise, la postapocalíptica 'Oblivion', i critiquem, entre d'altres, 'To the wonder', el nou exercici d'estil de Terrence Malick. L'entrevista a Maïa Vidal, cantautora francoamericana establerta a Barcelona, i el festival Blues & Ritmes de Badalona, que inaugura Nick Lowe aquest mateix divendres, presideixen la secció de música, mentre que a 'Escenes' us parlem de l'estrena de 'L'estranger' d'Albert Camus, amb Francesc Orella i Ferran Carvajal.

També fem una passejada per Món Llibre, el mini-Sant Jordi que se celebra aquest cap de setmana entre el Macba i el CCCB, analitzem els primers capítols de l'esperada sisena temporada de 'Mad men' i propiciem un cara a cara entre Kiko Veneno i Raül Fernández 'Refree', músic i productor del magnífic darrer disc del cantautor de Figueres, 'Sensación térmica' (2013).

stats