PLAY
Cultura 05/09/2013

David Byrne i St. Vincent, a la portada del 'Play' de divendres

FiraTàrrega, la nova de Ryan Gosling, Ramon Mirabet, les exposicions d'aquesta tardor, les sèries que vénen, Empar Moliner vs. Àlex Torío... Tot això i molt més al suplement d'oci i cultura de l'ARA

1 min

P { margin-bottom: 0.21cm; } David Byrne, icona de la cultura pop i un dels músics més influents de les últimes dècades, s'ha aliat amb la jove diva de l'indie St. Vincent per donar forma a un fantàstic projecte amb secció de vents inclosa. Parlem amb tots dos per escalfar motors de cara a l'esperat concert de dissabte.

També entrevistem Ramon Mirabet, el jove cantant que ha triomfat a França abans de començar de zero al costat de Marc Parrot i que ara torna a casa pel 25è aniversari del festival Altaveu. I la secció d'Escenes, us diem quines són les nostres 10 apostes per la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega d'enguany.

Pel que fa al cinema, us ho expliquem tot de 'Cruce de caminos', nova aparició a la pantalla gran de Ryan Gosling, i critiquem les estrenes més destacades de la setmana; a la secció d'Art us parlem de les exposicions que vindran aquesta tardor, i a la de Pantalles, de la nova temporada de sèries televisives.

A més, després de les seccions habituals d'actualitat, agendes i cartellera de teatre, el Cara a cara, que torna amb força amb un Empar Moliner vs. Àlex Torío, que també podreu veure a l'Ara TV.

stats