Cultura 11/07/2013

El Festival Internacional de Benicàssim, a la portada del 'Play'

Lasse Hallström, Agrupación Señor Serrano, llocs per berenar amb nens, la festa del Renaixement de Tortosa, Gomaespuma i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Play
1 min

Arctic Monkeys, Primal Scream, The Killers i molts més ompliran de música el Festival Internacional de Benicàssim a partir de dijous. Al 'Play' us parlem de la dinovena edició d'un certamen que ha patit per la seva continuïtat però que ja treballa en el seu vintè aniversari.

A la secció de cinema entrevistem Lasse Hallström, que acaba d'estrenar 'El hipnotista', i a la de teatre us expliquem qui són l'Agrupación Señor Serrano, una potent companyia multidisciplinària que triomfa a l'estranger i que ara passa pel Grec.

També us expliquem on podreu passar les tardes de juliol berenant amb nens sense que us mirin malament, fem una passejada per les festes del Renaixement de Tortosa i ens endinsem en la tercera temporada de la sèrie criminal 'The killing'.

Tot això, a més de les seccions habituals de crítica de cinema, cartellera de teatre, videojocs i el Cara a Cara, que en aquesta ocasió enfronta els membres de Gomaespuma, Guillermo Fesser i Juan Luis Cano.

stats