Cultura 11/01/2013

Més enllà de la cienciologia

A banda del culte de moda a Hollywood (d'actualitat amb 'The Master'), alguns dels seus famosos seguidors tenen altres relacions amb la ciència-ficció

Ara
1 min

JOHN TRAVOLTA

Va vestir-se d'alienígena rastafari amb conquilla per a 'Battlefield Earth' (2000), un infame film basat en una novel·la de L. Ron Hubbard, creador de la cienciologia. Màrtir.

TOM CRUISE

El Maverick de 'Top Gun' s'enfrontarà enguany a extraterrestes invasors poc amigables en la superproducció 'Oblivion'. Per sort, a 'La guerra dels mons' de Spielberg va practicar.

WILL SMITH

Des que va salvar els EUA, és a dir, la Terra d'una invasió alienígena a 'Independence day' (1996) no ha parat de matar bestioles bavoses equipat com un 'Man in black'.

JULIETTE LEWIS

Poc abans d'entrar a l'Església, l'actriu va participar en la futurista 'Dies estranys' (1995), en què es traficava amb els records dels altres. Una curiosa coincidència sobre rentats de cervell.

CHICK COREA

Com si visqués en un etern episodi de 'Star Trek', el músic de jazz ha anat pujant esglaons dins del culte fins a assolir la categoria d'OT VIII. No sabem si ja parla klingon.

stats