Cultura 25/04/2013

'Iron Man 3’ i els superherois de la Marvel, al PLAY de divendres

Za!, Sophie Hunger, microteatre, art cinètic, ruta de tapes per Vilanova, Corbera d’Ebre, Pere Portabella, Dani Mateo vs. Sandra Sabatés i molt més, al suplement d’oci i cultura del diari ARA

Play
1 min

p { margin-bottom: 0.21cm; } Al PLAY d’aquest divendres, aprofitem l’estrena de la nova entrega de la Marvel ‘Iron Man 3’ per parlar de la seva saga de superherois, un gènere que, per altra banda, està arrasant a les taquilles de mig món. També entrevistem Za!, el grup més internacional i amb millor directe del nostre país, i la cantant suïssa Sophie Hunger, que a banda de cantar com els àngels toca la pilota de meravella (ho hem vist als seus videoclips). Tots dos actuen aquest cap de setmana.

També us presentem una nova oferta teatral a Barcelona: arriba el microteatre, un format que posarà arrels properament al barri del Raval; i us convidem a l’exposició d’art cinètic que la Fundació Stämpfli de Sitges organitza en col·laboració amb el Grand Palais de París.

Us recomanem la ruta de tapes 2.0 per Vilanova i la Geltrú, fem una visita artística al poble vell de Corbera d’Ebre i analitzem l’obra completa de Pere Portabella, gran cineasta de qui es publica la integral en DVD.

A més, aconseguim que Dani Mateo i Sandra Sabatés, dos dels presentadors més atractius de ‘El intermedio’ del Gran Wyoming, acceptin el nostre Cara a cara. No us ho perdeu, tot això i molt més, al PLAY de divendres 26.

stats