VIDEOJOCS
Cultura 02/05/2013

Nous tràilers de l'esperat 'Grand Theft Auto V'

Rockstar Games ha presentat tres nous tràilers amb els protagonistes d'aquest videojoc

Play
1 min

P { margin-bottom: 0.21cm; } Rockstar Games ha presentat tres nous tràilers del seu esperat videojoc Grand Theft Auto V, que veurà la llum el proper 17 de setembre. Cada vídeo es centra en la vida d'un dels tres protagonistes del joc: Michael, un executiu retirat amb ganes d'acció; Franklin, un jove gangsta ambiciós; i Trevor, un ex-militar llunàtic.

És la primera vegada que aquesta popular i polèmica saga compta amb tres protagonistes alhora. Aquesta novetat permetrà controlar en qualsevol moment cadascú d'ells: mitjançant un botó es podrà alternar entre Michael, Franklin i Trevor, mentre que la intel·ligència artificial del joc s'encarregarà de controlar els altres dos.

Grand Theft Auto V és un videojoc de món obert o sandbox, ambientat a l' immensa ciutat de Los Santos, una recreació molt fidel de l'actual Los Angeles. Aquests tipus de jocs permeten al jugador una llibertat absoluta d'interacció amb l'entorn i les persones, tot i haver-hi una sèrie de missions principals i nombroses activitats secundàries.

stats