PALADARS
L.B. |

Campanya del peix de roca

Gastroruta

op Zoom

Durant la primavera, el producte estrella de Begur és el peix de roca. Aquest any, del 25 d’abril fins al 9 de juny, se’n celebra la setzena campanya (inspirada, per cert, en l’Any Vinyoli), i això vol dir que ara és un molt bon moment per visitar la població i degustar el gran ventall de menús que ofereixen tots els restaurants que hi participen. El Toc al Mar-www.tocalmar.net- ofereix un menú amb un caldet de rascassa i la seva broqueta, una coca d’albergínia i romesco amb peix de roca a les brases d’alzina i un arròs de peix de roca i carxofes. Al Garreta, també a la platja d’Aiguablava, hi trobareu un pica-pica de sonsos, calamars, gambeta, sipions i musclos i un suquet de peix de roca amb gambes de Palamós, mentre que al Costa Brava -www.esbas.cat- hi tastareu l’arròs al forn amb calamarsets de Sa Riera, i a Casa Juanita (www.casajuanita.cat), pop roquer amb buquet d’escarola i romesco. N’hi ha molts més, consulteu-los a www.begur.cat/turisme.