Cultura 05/04/2013

També a la cartellera

1 min
Cartellera alternativa També a la  cartellera

'EL ÚLTIMO DESEO', ESPAI JOVE GARCILASO

Antonio Mayans i Teresa Gimpera són els convidats del cicle El buque maldito , que recupera aquesta perversa història de ciència-ficció de León Klimovsky del 1976.

6 d'abril, 18 h, Garcilaso 103 (BCN)

'GARY COOPER QUE ESTÁS EN LOS CIELOS', SALA MOMPOU-SGAE

La Mostra de Films de Dones canvia de format i arrenca una programació estable amb el cicle La història que el cinema destapa . En aquesta sessió, Rosa Vergés presenta un dels films més personals de Pilar Miró.

8 d'abril, 19h, Passeig Colom, 6 (BCN)

'INVISIBLE / VÍCTOR IRIARTE', CCCB

El film mostra l'artista basca Musergo gravant amb el violoncel la música per a un film de vampirs. Al darrere d'aquesta excusa s'hi amaga un comiat amorós, una experiència somnàmbula i translúcida que inclou una col·laboració especial d'Isaki Lacuesta.

11 d'abril, 20 h, Montalegre, 5 (BCN)

'TESIS SOBRE UN HOMICIDIO', DIR. HERNÁN A. GOLFRID

Thriller argentí protagonitzat per Ricardo Darín que adapta la novel·la de Diego Paszkowski. En el film, un professor viu una existència monòtona fins que un dia apareix a l'escola el cos sense vida d'una alumna i totes les pistes apunten a Gonzalo, un estudiant més espavilat que la resta.

'CRISTIADA', DIR. DEAN WRIGH

Andy Garcia interpreta en el film el general Gorostieta, un dels líders insurgents de la Guerra Cristera, una revolució que va esclatar a Mèxic el 1926 a causa de la persecució del govern a l'Església. Tot i que parlat en anglès, Cristiada és el film mexicà més car de la història (7 milions d'euros).

stats