ARA Play
Cultura 03/04/2013

Abús s'acomiada i Agustí Busom enceta nova etapa

Diversos músics, amics del cantautor, protagonitzen l'últim concert d'aquest projecte

Berta Vilanova
1 min

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Aquest divendres 5 d'abril té lloc l'últim concert d'Agustí Busom darrere el nom d'Abús. Per a aquesta última cita, que tindrà lloc a la sala Luz de Gas en el marc del BarnaSants, el músic ha organitzat un espectacle especial, 'Abús; de visita'.

A la funció, representa que Busom arriba tard al seu propi assaig i per això un grup d'amics del músic decideixen cantar algunes cançons d'Abús versionades. Es tracta d'un conjunt de músics ben coneguts, entre els quals hi ha Roger Mas, Àlex Torío, Albert Palomar, Kitsch, Jordi Lanuza (Inspira), Jordi Gasión, Marc Parrot, David Mullor (Ix!) i Adrià Puntí. A més, aquest últim espectacle es completarà amb Abús interpretant cançons d'altres artistes.

Per anar preparant el xou, el músic santandreuenc ja ha penjat diversos vídeos al YouTube on es poden veure els músics convidats parlant de la seva relació amb Busom i de la cançó que han escollit per a l'espectacle de divendres.

Abús s'acomiada, però no ho fa Agustí Busom, que a partir de dissabte comença una nova etapa en la seva carrera musical, aquest cop, sota el seu mateix nom.

stats